Skip links

Samen genieten.

molenicon

GEWOON PERFECT

Huwelijk,...

SUPER GEZELLIG

Babyborrel, communie,...

FIJN GEVOEL

Teambuilding, incentive,...

GENIETEN, GENIETEN

Of gewoon een feestje!

Verwen je zintuigen, midden in het groen.
Welkom in onze betoverende feesttent!

Welkom in de wereld van gastronomisch genot, omhuld in de majestueuze sfeer van de Vlaamse Ardennen!
Onze feesttent biedt een weelderige ervaring voor elke gelegenheid, met een onvergetelijke culinaire reis die al je zintuigen prikkelt.

Huwelijksfeesten

Stap binnen in een droomwereld waar liefde en gastronomie samenkomen. Onze feesttent biedt de perfecte setting voor jouw romantische viering. Laat je betoveren door de elegante ambiance terwijl je geniet van een gastronomisch festijn, samengesteld met de fijnste ingrediënten uit de streek. Ons toegewijde team staat klaar om jouw huwelijksfeest om te toveren tot een onvergetelijke ervaring, waar elk gerecht een symfonie van smaken is die de liefde viert.

Babyborrels en communiefeesten

Voor de meest bijzondere momenten in het leven van jouw kleintje, bieden wij een warme en uitnodigende omgeving waar familie en vrienden samenkomen. Onze feesttent is perfect voor intieme babyborrels en feestelijke communiebijeenkomsten. Laat ons je verwennen met heerlijke lekkernijen, van delicaat fingerfood tot verrukkelijke desserts, terwijl je geniet van kostbare momenten met je geliefden.

Bedrijfsfeesten

Geef je bedrijfsfeest een vleugje verfijning en klasse met onze gastronomische feesttent. Of het nu gaat om een jubileumviering, een teambuildingsevenement of een eindejaarsfeest, wij bieden de perfecte locatie om successen te vieren en banden te versterken. Laat onze culinaire experts je verwennen met een scala aan smaakvolle gerechten, terwijl je geniet van de prachtige omgeving van de Vlaamse Ardennen. Met onze professionele service en oog voor detail wordt jouw bedrijfsfeest een memorabele gelegenheid waar collega’s samen kunnen komen en herinneringen kunnen creëren die een leven lang meegaan.

Welke speciale gelegenheid je ook viert, onze feesttent in de betoverende Vlaamse Ardennen biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring vol culinaire verwennerij en warme gastvrijheid. Kom en laat je verwennen in onze wereld van smaak en schoonheid!

De ideale locatie voor uw evenement!

Ontdek de feesttent van Restaurant Zwadderkotmolen!

Huwelijk, babyborrel, verjaardagsfeest, communiefeest, teambuilding, incentive, …

Vanaf 50 personen openen we onze luxueus ingerichte feesttent. Onze feesttent heeft een capaciteit van maar liefst 160 personen. We maken het feest op jouw maat! Een unieke locatie: een historische molen met luxe nomadentent in een groene oase.
Een combinatie met veel mogelijkheden.
De tent toveren we bovendien in een handomdraai om van feesttent naar first class dining hall of omgekeerd.
Wij zorgen voor alle technische faciliteiten.

Vragen? Offerte?
Stuur een mailtje naar Isolde: reservatie@zwadderkotmolen.be